skin balance

serum för känslig hud

SENSITIVE SKIN SOLUTIONS

Intensivt koncentrerat serum med en lugnande effekt på känslig och sensibiliserad hud. Stärker hudens försvar, flora och barriärfunktion.
30 ml

Koncentrerat serum med lugnande effekt och hög tolerans. Dämpar rodnader, klåda, irritation och liknande på känslig och sensibiliserad hud. Produkten innehåller antioxidanter och återbalanserande ingredienser som gynnar florans balans och stärker hudens naturliga försvar.

LUGNANDE VERKAN: Tack vare kombinationen av aktiva ingredienser av vegetabiliskt ursprung som verkar i synergi ger den en omedelbar lugnande verkan och dämpar rodnader.

REGENERERANDE VERKAN: pantenol i kombination med extrakt av aloe vera och ringblomma stimulerar cellernas förnyelse för att stärka huden och barriärfunktionen.

BALANSERANDE: en prebiotika främjar florans balans och nyttiga bakterier för att stärka hudens naturliga försvar.

ANTIOXIDANT: tetrapeptid-2 skyddar mot oxidativ stress på grund av reaktiva syreföreningar som vi utsätts för under dagen.

aloe vera

extrakt av rhodosorus marinus

extrakt av saffransblomma

pantenol

purpurea seed extract

Behandlingsområde ansikte.
användningsfrekvens och tillämpning två gånger om dagen.
Användningstillfälle morgon och kväll.
Clock två gånger om dagen, morgon och kväll.

Applicera varje morgon och kväll 3–4 droppar på ren och torr hud i ansiktet innan du applicerar den creme eller det solskydd du brukar använda. Massera försiktigt in dropparna till de absorberats helt. Skölj inte av.

Kategori hemma
Ålder alla
Fas i behandlingsrutinen behandling
Hudtyp känslig
anvisning Särskilt framtaget för att dämpa rodnad, irritation, sveda, klåda och andra reaktioner på känslig och sensibiliserad hud.
Behandlingsområde ansikte
Visa mer

I det här delen kan du fråga allt om den här produkten och behandlingen.

Du kan även besöka våra proffs på deras kliniker för att be om råd om den mest lämpliga behandlingen för din hud och få svar på dina frågor.

VISA KLINIKER